forumą pertvarkėme visiškai naujai, todėl senos temos buvo perkeltos į šiūkšlinę. taigi, jeigu reikia kokios svarbios (kaip biografijos tema, kurią būtinai turėsite persidaryti į naują, ar šeimos), praneškite čia. taip pat ištrynėme narius, kurie buvo parašę mažą kiekį pranešimų (iki 50). jeigu nespėjote pasisakyti mūsų ask'e dėl veikėjo palikimo forume, taip pat rašykite, žiūrėsim ką galim padaryti. mylim ir bučiuojam, labai pasiilgom!
sveiki, aske lyg ir prašiau charles valois anketą palikti, bet whatever, tada bent malonėkit el paštą zivile123@gmail.com pakeisti, nes neleidžia iš naujo registruotis
Deja, bet kaip jau ir sakiau, veikėjas pas mane Mary, o acc... *galvoja* kažkas pasiėmė, tik vat kas - tikrai nežinau. Visgi prisijungti tikrai apsimoka! Postus, kiek ten jų turėjai, tikrai greitai susirinksi, jeigu norėsi, o veikėjas ir kitas prilips, jei teisingai pasirinksi ;*
Tiesiog, aš galvojau, kad praneš visvien, kaip aktyviai nariai,kad galiu sugrįžti/pasiimti seną acc, bet kai vėl prie naujo pratintis, o tikrai tam laiko reiktų, tai nežinau...:??
Buvo ask'as, kuriame visi seni (ir nauji) nariai galėjo pasireikšti, o kadangi pati apie atgaivinimą sužinojau pora savaičių prieš atidarymą, nieko ir nesakiau niekam :) norėjai pasilikti veikėją - reikėjo susižiūrėti. Niekas aplinkui nešokinės
tikrai neverta nesiregistruoti vien dėl to ,kad kažkas kitas turi tavo veikėją ,juk yra nuostabių veikėjų :) Man asmeniškai panašiai buvo milijoną kartu ir ar pasiimdavau kitą veikėją ir vaidindavosi dar geriau :*
Na, jin jau man parašė, kad nesiregistruos... Jos pasirinkimas Nors irgi manau, kad dėl veikėjo neverta nesiregistruoti, jeigu situacija patinka.. Žinoma visokių žmonių yra.. ;D
visų pirma tai pradėjome tvarkytis prieš kokį mėnesį, asko linkas buvo tikrai parašytas. jeigu per tiek laiko neužsukot, tikrai nežinojom ar grįšit. penkias dienas nesilankot - veikėjas gali būti atiduotas. beveik visuose forumuose taip. o antra ir veikėjų pilnas sąrašas.